Sportieve Jongens en Meisjes gezocht!

Wil jij op een hele leuke teamsport bij een hele gezellige club? Kom dan eens mee hockeyen bij SMHC Raalte. Trek sportieve kleding aan en meld je aan via [email protected] (6 t/m 11 jaar) of naar [email protected] (12 jaar en ouder) o.v.v. naam, leeftijd en telefoonnummer. Een stick kun je bij ons lenen! We hopen je snel te zien!


 


Inschrijvingsformulier

Wanneer je verder wilt ontdekken of hockey voor jou een leuke sport is, mag je nog drie keer gratis mee trainen. 
Als je dan graag lid wilt worden, moet je onderstaand formulier invullen en zal jouw lidmaatschap bevestigd worden.
Wil je graag meer informatie, stuur dan een mailtje naar [email protected] 
Vermeld daar in ieder geval ook je telefoonnummer zodat we contact met je kunnen opnemen.

Een paar regels als aanvulling voor nieuwe leden:
  • De teams worden een aantal keer per jaar aangemeld voor de volgende competitie-ronde. Vooral bij de jongste jeugd komt het dan nogal eens voor dat de samenstelling van de teams wordt gewijzigd.
  • Minimum leeftijd om lid te worden is 5½ jaar
  • Nieuwe leden mogen meedoen aan competitiewedstrijden nadat ze drie maanden hebben getraind.
  • Wanneer een team, door een groot aantal nieuwe aanmeldingen te groot wordt om goed te kunnen trainen, worden ze tijdens de training gesplitst in kleinere groepen.

De Technische commissie kan in enkele gevallen anders besluiten.

Persoonlijk
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
Contact info
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
Financieel
   
 
   
 
Overige informatie
   
 
   
 
KNHB Lidmaatschap
Logo KNHB

Door jouw aanmelding als lid van de vereniging, machtig je de vereniging om jou als lid aan te melden bij de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB).

Jouw persoonsgegevens

De gegevens zoals vermeld op dit inschrijfformulier worden opgenomen in het ledenbestand van de vereniging en worden alleen gebruikt voor doeleinden die verband houden met activiteiten van de vereniging. De vereniging is uit hoofde van haar lidmaatschap van de KNHB verplicht jouw naam, geslacht, geboortedatum, adres, telefoonnummer en e-mailadres door te geven aan de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB), omdat je als nieuw lid automatisch tevens lid van de KNHB wordt. Deze gegevens worden tevens opgenomen in de ledenadministratie van de KNHB. Voor meer informatie over de wijze waarop de KNHB uw persoonsgegevens verwerkt, verwijzen wij naar de privacyverklaring van de KNHB.