terug naar vorige pagina


Salland H1- Flevoland H2-O : 1 - 4 
 

Wedstrijdverslag Flevoland H2 – Salland Mix H1 04-10-2020

 

Zoals veel sprookjes beginnen, begon het vandaag niet. Vanochtend begon het met een een regenachtige koude dag. In de loop van de wedstrijd brak het zonnetje door en leek het een mooie dag te worden. 

 

Eenmaal op het veld hadden we er zin in! Yorick speelde zijn eerste minuten als lid van ons team, wauw! Al snel werd het 1-0 achter. Dat was iets minder maar dat maakte we weer goed met de mooie strafcorner combinatie met perfecte aansleep van Steve, prachtige stop van Lara en wereldgoal van Lex. 1-1 we gaan door! 

 

Al snel kwamen we er achter dat er een heilige krullebol in het team zat die de scheidsen om zijn vinger had gewonden. (iets met veel geld misschien?) Overigens waren de scheidsen ook heel slecht, zelfs de tegenstanders waren geïrriteerd. De ene na de andere kaart kwam, maarja wat moet je ook. 

 

Uiteindelijk waren de tegenstanders iets te sterk en hebben we met 4-1 verloren. Ondanks al het gezeik hebben we toch een mooie pot kunnen spelen waarin we veel hebben toegepast wat we hebben getraind. 

 

En toen kwam onze winnende helft. Ondanks dat we de biertjes in de tap moeten laten zitten, hebben we ons zelf toch getrakteerd op Maccie.

 

Helaas hebben we nu 3 weken even rust maarrrr de trainingen gaan wel door. En dan gaan we Twello eens even laten zien wat hockeyen is.

 

#Stickout

Gemaakt door: Sharon Nijenhuis

Snelkeuze
Sponsoren
Ledenvoordeel
Twitter


Uitslagen