terug naar vorige pagina


Salland H1- De Meeuwen H1 : 2 - 4 
 

Wedstrijdverslag Salland Mix H1 – Meeuwen H1 27-09-2020

 

Half drie klinkt het fluitsignaal. De topper tussen Salland en Meeuwen wordt gespeeld op een frisse nazomerse zondag in Raalte. Publiek is massaal aanwezig, wij hebben een volle bank dankzij het debuut van Yorick en een voltallige A-delegatie en de Meeuwen zijn niet topfit. Het heeft alle potentie om een spannende pot te worden.

 

En spannend is het! Als we na 5 minuten spelen nog steeds geen drie tegendoelpunten om de oren hebben gehad weet je: vandaag kan het zo maar eens gebeuren! De verdediging staat stabiel, de aansluiting naar het middenveld wordt gevonden en de bal weet ook de voorhoede te bereiken. En zo ineens: BAM! Lex laat voor het eerst dit seizoen zijn vaardigheden zien en slaat een bal voorbij de keeper. De voorsprong is gepakt.

 

Helaas vechten de Meeuwen als leeuwen en worden steeds gevaarlijker. Het duurt niet lang en ze breken door de verdediging om de gelijkmaker te maken. Ze blijven gevaarlijk en strafcorner naar strafcorner krijgen ze mee. Vlak voor rust halen ze het maximale resultaat uit de strafcorner en slepen ze de bal in het net. We gaan met een achterstand de rust in.

 

De punten willen we binnenslepen, dus de tweede helft schuift Erwin mee naar het middenveld. We worden wat gevaarlijker voorin, maar ook de Meeuwen worden agressiever. Onze keeper Hugo weet lang de ballen te weren, maar de ruimte achterin wordt te groot. Het duurt niet lang voordat het derde en snel daarna ook het vierde tegengoal wordt gescoord. Alsof dat alles nog niet genoeg is, wordt Mila bij de middenstip uitgeschakeld door een hamstringblessure. Vlak voor het laatste fluitsignaal slooft Lex zich nog één keer uit en kan nog een puntje maken. Einduitslag 4-2.

 

We hebben weer gevochten, maar moesten helaas het onderspit delven. Voorlopig de laatste wedstrijd met publiek. Maar we blijven positief: de derde helft hebben we gewonnen. We hebben goed de aanval op weten te zetten en de communicatie verliep goed. En het belangrijkste is dat we weten dat als één van ons geblesseerd raakt, de vriend van Mila ons het veld af kan dragen op een manier waar menig brandweerman jaloers op zal zijn..

 

Snelkeuze
Sponsoren
Ledenvoordeel
Twitter


Uitslagen