terug naar vorige pagina


Salland H1- Apeldoorn H3 : 2 - 3 
 

Verslag wedstrijd zondag 13 september

 

Na eerst een oefenwedstrijd in Deventer te hebben gespeeld stond zondag de eerste wedstrijd sinds de Corona-stop op de planning. Apeldoorn was de tegenstander en Lex had van tevoren het volgende te zeggen: “een tegenstander waar wij vorige competitie een mooie wedstrijd tegen hebben gespeeld waarbij wij pas laat in de wedstrijd in vorm kwamen. We dachten (omdat ze onderaan stonden) “dit doen we wel ff..” nou niet dus..! Morgen gaan we vanaf minuut 1 keihard strijden voor die 3 punten!!” 

 

De eerste tien minuten moest Salland echter toch eerst nog wakker geschud worden. Helaas viel al snel na de start het eerste tegendoelpunt. Kort daarna viel ook een tweede tegendoelpunt. Gelukkig werd het team hierna alerter en kwam het na een tijdje tot een doelpunt van onze kant. Hoewel tijdens de wedstrijd duidelijk was dat ieder graag wilde winnen, viel de teamprestatie toch wat tegen. Na wat aandachtspunten besproken te hebben begon de tweede helft. Het bleek echter toch lastig te voorkomen dat de tegenstander zich vrij kon maken van zijn verdedigers. Eén van de jongens uit Apeldoorn bleek conditie voor tien te hebben en hij verplaatste zich onophoudelijk van linksachter tot rechtsvoor door het veld. Hiermee verwarring brengend in de verdediging van Salland. Helaas werd het hierdoor voor Apeldoorn mogelijk een scoop naar voren te geven die kon worden aangenomen door een spits die diep in het veld stond. De keeper liet zich afleiden door de kijkbewegingen van deze spits en gaf hem teveel ruimte aan de rechterzijde van zijn doel. Zoals een goede spits betaamd zag ook de spits uit Apeldoorn dit en speelde hij de bal vrij moeiteloos het doel in. 

 

Onder aanmoediging en aansturing van de verdediging en de keeper kregen we het laatste kwart grip op het spel met meerdere doelkansen tot gevolg. Het lukte Salland nog een tweede doelpunt te scoren waarmee de score uitkwam op 2-3. Echter bleef het tot het einde van de wedstrijd 3-2 waarmee we helaas geen punten hebben kunnen scoren. Al met al een goede eerste wedstrijd waarin we hebben laten zien dat we als team goed kunnen functioneren. Een les uit de wedstrijd is om vanaf minuut 1 met overtuiging te spelen en elkaar te blijven ondersteunen in de opbouw van het spel.

Snelkeuze
Sponsoren
Ledenvoordeel
Twitter


Uitslagen