terug naar vorige pagina


Salland MB1- MHCZutphen MB6 : 12 - 0 
 

we hebben de 28ste tegen zutphen gespeeld. het was een erg mooie wedstrijd! we kwam al snel in ons ritme en naarmate de wedstrijd duurde, zetten we het blok steeds beter neer. de tegenstander speelde vaak hierdoor in onze stick. we verschoben mooi mee als zij gingen rondspelen. bij ons ging het rondspelen erg mooi. er is vooral heel goed overgespeeld. ook zijn er veel mooie doelpunten gemaakt. uiteindelijk hebben we met 12-0 gewonnen!! iedereen heeft erg goed gespeeld. het afronden op goal moet nog wel op getraint worden. dat ging nog wel eens moeizaam. verder was het een hele mooie en leuke wedstrijd.
mvg tinka, mb1 smhc

 

Ik heb het eerst kwart niet gezien. Maar wat ik daarna zag....

Een goed combinerend MB zowel over de vleugels als door het midden. Prachtige doelpunten nA combinatie en afmaken bij de 2e paal. Wat dat betreft was vooral Silke op dreef, maar ja zonder goed aanspelen kun je ook niet scoren. Eigenlijk heeft de tegenpartij maar een stuk of 3 kansen gehad. 1 er van werd door een prachtige bloktackle door onze keeper verijdeld.

Zutphen wist geen raad met onze 3-4 blok verdediging. Veel werd al na de eerste pass ingeleverd of opgepakt. MB stond dan ook steeds mooi op tijd klaar, mooi om te zien. Het lijkt allemaal in elkaar te passen. Wisselen in linies werkt prima, dat geeft ook duidelijkheid. De strafcorners worden ook al beter, dat moeten we blijven trainen.

Meiden het zag er goed uit! Op naar voorcompetitie kampioenschap? Lijkt me wel. 

Heino den trainert..

Snelkeuze
Sponsoren
Ledenvoordeel
Twitter


Uitslagen