terug naar vorige pagina


Salland JA1- HC Ares JA2 : 6 - 2 
 

Zaterdag de 28e hebben wij uit tegen Ares JA2 gespeeld, het was een wisselende wedstrijd.

 Al snel in het eerste kwart werd er gescoord nadat de keeper te ver uit zijn doel kwam, dit gebeurde redelijk vaak ook blokslidings maken vond de keeper erg leuk want deze gebruikte hij nogal veel.

Het blok werd telkens goed en snel door ons neergezet waardoor de tegenstanders amper een pass konden geven, direct als de bal door ons werd onderschept gingen we snel op de counter. 

De scheidsen floten erg raar, ballen werden hoog de cirkel in gespeeld en ik had zelf een gevoel dat de scheids niet naar het spel keek als er aan de andere kant gespeeld werd, want in het derde kwart van de wedstrijd werd Hugo geraakt door een bloksliding van de keeper, Hugo had duidelijk de bal links van hem zodat de keeper er niet bij kon, toen de scheids aan de andere scheids vroeg wat zij had gezien zij ze dat het een strafcorner was, dit sloeg nergens op want als je een beetje oplet dan zie je dat de keeper vol de man raakte i.p.v. de bal.

In de loop van de wedstrijd begon de tegenstander (vooral de keeper) geïrriteerd te raken, daar hebben wij nog gebruik van kunnen maken en hebben er nog 3 goals uit kunnen halen.

 

Eindscore 2-6

Dion 

JA1 SMHC

Snelkeuze
Sponsoren
Ledenvoordeel
Twitter


Uitslagen