terug naar vorige pagina


Salland H1- MHC Dalfsen H1 : 0 - 2 
 

De klok geeft 15.00 uur aan als op 10 november, op een koude maar zonnige herfstdag, het eerste fluitsignaal klinkt. De topper Salland - Dalfsen is begonnen. De wedstrijd moeten we helaas spelen zonder onze centrale verdedigingsduo Steven en Erwin, maar gelukkig kan onze team manager ondersteuning bieden. De vorige wedstrijd tegen Dalfsen hebben we de eerste winst van het seizoen gepakt, dus we beginnen met het doel de drie punten binnen te slepen.

De eerste helft wordt er gestreden om het eerste doelpunt. Een paar ballen komen dicht in de buurt, en een tip-in van onze spits mist net het doel. Vanuit de verdediging proberen we het spel op te bouwen, maar door hoge druk van Dalfsen wordt het ons soms behoorlijk moeilijk gemaakt. Wanneer Willem vanuit de verdediging een kans ziet om het middenveld over te slaan en een harde bal rechtstreeks naar onze aanval te spelen, loopt Max ongelukkig in de weg en besluit de bal te onderscheppen. Resultaat: hij moet het veld verlaten na een harde bal tegen de knie. Het gemis van deze topper op het middenveld wordt vlak voor rust duidelijk. Dalfsen weet helaas te scoren en gaat met voorsprong de rust in.

Met de drie punten binnen handbereik begint Dalfsen met positieve energie aan de tweede helft... Het enige wat harder straalt dan de zon deze middag, is de gezelligheid van de tegenstander... Wij vechten om de gelijkmaker erin te tikken, maar komen moeilijk langs de tegenstander heen. De hoge druk van Dalfsen maakt het de verdediging soms behoorlijk lastig en een shoot van onze kant geeft de tegenstander de mogelijkheid hun voorsprong te vergroten met een strafcorner. De bal rolt van de stick, het schot valt, onze keeper weet de bal nog aan te raken... Maar de bal passeert de doellijn. De stand is 0-2.

We blijven vechten. Max komt gelukkig weer terug de tweede helft en zijn blessure lijkt mee te vallen. Dat het gevaar nog niet geweken is blijkt wel wanneer Lara een stick van de tegenstander kopt. Schade is beperkt, en ook zij strijdt nog gewoon even mee. We proberen ons terug te knokken in de wedstrijd, maar het mag niet baten. Wanneer het laatste fluitsignaal klinkt hebben we de bal niet meer in het doel van Dalfsen kunnen krijgen. Dalfsen kan met twee doelpunten de winst mee naar huis nemen.

Over twee weken een nieuwe kans voor drie punten.

Snelkeuze
Sponsoren
Ledenvoordeel
Twitter


Uitslagen