Sportmax hockeykampen

18-4

‘Een week vol sportiviteit, gezelligheid, veel avonturen en vrienden voor het leven. Jouw ideale zomervakantie begint bij Sportmax Events!’

 

Sportmax Events heeft ruim 13 jaar ervaring in het organiseren en uitvoeren van jeugd- sportkampen in de leeftijdscategorie 8 t/m 17 jaar. Mede dankzij deze ervaring weet Sportmax precies wat de benodigdheden zijn om jou de week van je leven te geven.


Professionele hockeytrainingen

Aan de hand van een op maat gemaakt professioneel trainingsprogramma ga je een week lang aan de slag met jouw favoriete sport: hockey! In kleine trainingsgroepjes, op basis van niveau en leeftijd ga je hockeyen op een waterveld onder leiding van onze hockeytrainers. Ook indoortraining, mentale trainingen en een videoanalyse staan op het programma.


Groepssfeer
De hockeykampen van Sportmax zijn veel meer dan alleen hockey. Sportmax hecht veel waarde aan de sociale kant van een sportkamp, waarbij persoonlijke aandacht en groepsgevoel centraal staan. Samen met de andere deelnemers ga je aan de slag bij diverse activiteiten, van sportief en serieus, tot spannend of juist heel grappig. Voorbeelden hiervan zijn een dag naar de Efteling, het spelen van een Olympisch toernooi, een middagje naar het zwembad, bosspelen en nog veel meer!

 

Benieuwd geworden naar de Sportmax hockeykampen? Meer informatie over onze kampen, de data en leeftijdsindelingen zijn te vinden op www.sportmax.nl.

 

Voor een sfeerimpressie, kunt u een kijkje nemen op een van de Sportmax social media pagina’s of bekijk het Sportmax filmpje op Youtube!