Wordt JIJ onze WK-ambassadeur???

28-3

Gezocht: WK Ambassadeur!

 

Nog maar 64 dagen tot de start van de Rabobank Hockey World Cup 2014! Een prachtig toernooi waar 24 heren – en damesteams uit 15 verschillende landen strijden om de wereldbeker in het Kyocera Stadion in Den Haag. Het wordt een topevenement dat met alle hockeyliefhebbers en alle hockeyverenigingen gevierd zal worden. In het kader daarvan zijn we op zoek naar een WK Ambassadeur voor onze vereniging.

Als WK Ambassadeur ben je het aanspreekpunt voor de KNHB voor alles wat het WK hockey betrekt. We willen als vereniging graag op de hoogte gehouden worden en samen met onze WK Ambassadeur kijken waar we eventueel op in kunnen spelen.

 

De WK Ambassadeur is een persoon die midden in de hockeyvereniging staat. Die weet hoe het reilt en zeilt binnen de club, die de juiste mensen kent en makkelijk verbindingen legt. Een zogenaamde bruggenbouwer. Bovenal is de WK Ambassadeur enthousiast over hockey, over zijn/haar vereniging en natuurlijk over de aankomende Rabobank Hockey World Cup 2014.

 

De WK Ambassadeur informeert en enthousiasmeert haar leden. Hij/zij houdt van organiseren en weet de juiste mensen om zich heen te verzamelen die samen met hem/haar een WK Commissie vormen. Gezamenlijk zullen zij activiteiten organiseren (bijvoorbeeld de WK Clubdag op donderdag 29 mei) om het WK te laten leven binnen de vereniging.

 

 

Wil jij deze rol binnen onze vereniging vervullen, meldt je dan nu aan bij Jeroen Arends via [email protected] 


 

Reacties
Wil je reageren op het nieuws ?

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?