Obalo sponsor jeugdteams SMHC.

4-2 Nieuws
Zoals velen van u reeds bekend, sponsort Obalo remedial teaching en orthopedagogiek in Raalte de jeugdteams tot 18 jaar, voor de komende 3 seizoenen. Bestuur en leden zijn zeer verheugd met deze fantastische overeenkomst. De praktische uitvoering liet, vanwege bedrukking van de kleding, even op zich wachten. Woensdag 27 november was het moment dat er een groepsfoto kon worden gemaakt: zie Foto.

Op de foto: Mw. Elvira-Rouwenhorst-Pont van Obalo+ de teams.
Voor het bezoeken van de website van Obalo: www.obalo.nl
Tevens heeft Obalo voor alle leden van SMHC een speciale aanbieding: kijk hiervoor op de onder de link ‘sponsoring’ en daarna ‘ledenvoordeel’.

Obalo geeft advies en begeleiding om kinderen en jongeren beter te laten leren.  Bijvoorbeeld door hulp bij dyslexie,  faalangst, concentratie of het leren van huiswerk.
 "Sporten is heel belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen. Niet alleen lichamelijk, maar voor de hele ontwikkeling is het goed. Daarom sponsoren wij de jeugdleden van de hockeyclub graag!” zegt Elvira Rouwenhorst-Pont van Obalo.
Obalo helpt elk kind om eruit te halen wat erin zit. Dat is belangrijk voor het zelfvertrouwen van nu, én natuurlijk voor een beter toekomstperspectief.