Rabobank Open Hockeydag

12-10 Nieuws Zaterdagochtend, 8:50 uur, nog een beetje vroeg en mistig, maar de eerste kinderen komen samen met hun ouders het hek door. Helemaal klaar om lekker met vriendjes en vriendinnetjes een ochtendje kennis te maken met hockey. 

Na een leuke warming up opgezet door Laura, worden de meer dan 60 kinderen ingedeeld in groepjes om samen de ronde van spelletjes te doen. Zo konden de kinderen onder andere op het doel slaan, waar keeper Loek erg z'n best deed om alle snoeiharde ballen tegen te houden. Daarna gingen ze door naar Maria Koekkoek (met hockeybal), balletje leggen, de hockeyvariant van zakdoekje leggen, partijtje knotshockey en een echt parcours om de conditie even te testen. Daarna naar binnen om lekker een glas ranja te drinken en een appel te eten. Na de kleine onderbreking snel het veld weer op om een partijtje te spelen en een ronde op het doel slaan waar het Loek weer erg zwaar werd gemaakt. Op het einde kwam zelfs de zon nog even door de mist heen!! 

Alle kinderen die er waren, SUPER leuk dat jullie er allemaal waren en enthousiast meededen! 
Daarnaast ook Loek, Laura, Jorrit, Annemijn, Inge, Annika, Tom, Saskia, Marjolein, Marit en Maren ontzettend bedankt voor het helpen!

Kijk voor de foto's van deze leuke ochtend in het fotoalbum (linksboven op de site)
 
De Evenementen Commissie SMHC,
Petra, Emely en Else