Even voorstellen.... Valentijn Wanders

23-3 Nieuws

Ha Froos, dank voor het doorgeven van het "stokje”. Mijn naam is Valentijn Wanders en ik speel vanaf jongs af aan bij de SMHC. Ondanks dat ik een paar jaar niet gehockeyd heb, speel ik sinds enkele jaren met veel plezier weer in Heren 1.


Voordat ik in Amsterdam de opleiding Management Economie en Recht ging volgen heb ik een aantal jaren hockeytraining gegeven aan diverse teams. In deze periode heb ik ook de JHT (een leerzame cursus voor beginnende trainers) mogen volgen. Hiernaast maakte ik deel uit van de evenementen commissie.


Sinds eind 2013 maak ik deel uit van de Technische Commissie, waarbij we als doel hebben om de kwaliteit en de organisatie op en rond het veld te verbeteren. We hebben inmiddels de eerste stappen gezet en hebben, net als de andere commissies, veel nieuwe mensen mogen verwelkomen, 13 nieuwe trainers, 3 hoofdtrainers, een trainerscoördinator, een scheidsrechterscoördinator en sinds zeer recent een nieuwe jeugd coördinator.


Het doet me deugd te zien dat steeds meer mensen zich actief inzetten voor de club en het is voor mij een cadeautje om met deze enthousiaste mensen samen te mogen werken!


Vriendelijke groet,

Valentijn

 Ik geef het "stokje” door aan Mieke Schaftenaar, coördinator jongste jeugd