Sponsor in beeld: Volvo Nieuwenhuijse Raalte

30-5 Nieuws

Sponsor in beeld: Volvo Nieuwenhuijse Raalte

 

Volvo en hockey, dat is een hele mooie combinatie. Bij Nieuwenhuijse weten ze dat als geen ander, want ze sponsoren meer dan een elftal aan hockeyverenigingen. Met Nieuwenhuijse hebben we er een sponsor bij die niet alleen enthousiasme voor de sport heeft, maar ook het verenigingsleven kent.

 

Volvo Clubbonus

Door Nieuwenhuijse maken we ook kennis met de Volvo Clubbonus. René Jansen van de Sponsorcommissie vertelt hierover: "Binnenkort kunnen jullie op de vereniging niet meer om de Clubbonus heen. Er is een groot reclamebord en een voorbeeldcheque voor in de kantine in de maak. Het is voor de club een hele interessante manier om extra geld in de clubkas te krijgen. Het werkt heel simpel: koop of lease je een nieuwe Volvo bij Nieuwenhuijse dan stort Volvo Nederland € 1000,- namens Nieuwenhuijse. Bij een tweedehands Volvo is dat € 500,-. De enige voorwaarde is dat je zelf lid bent of natuurlijk je kind(eren). Tijdens ons jubileum zal Siem Keijzer, van Volvo Nieuwenhuijse er van alles over vertellen.”

 

Samen tot een succes

Esther Schulten, sponsoring Nieuwenhuijse Raalte voegt daar aan toe: "Het is goed om daarbij te vermelden dat dit een actie is in combinatie met Volvo Nederland. Dat betekent dat het geheel los staat van kortingen voor de klant zelf! Ook direct na het tekenen van de offerte kunt u dus aangeven aanspraak te willen maken op de clubbonus. Bij sommige clubs is deze actie heel succesvol en gaan er duizenden euro’s naar de club. Geld wat gebruikt kan worden voor onderhoud, materiaal, verbouwingen, noem het maar op.”

 

U bent van harte welkom bij ons in de showroom aan de Praamstraat 1!