Afgelasting Glow in the dark hockey ivm avondklok

23-1
Hallo allemaal,

Helaas moeten we jullie mededelen dat de Glow in the dark hockey aanstaande zaterdag, 23 januari, niet doorgaat. De invoering van de avondklok leidt ertoe dat we dit onderdeel van de Wintergames niet kunnen uitvoeren.

We vinden het super jammer want wat waren er veel enthousiaste aanmeldingen!

We willen jullie graag een alternatief aanbieden;

Vanaf aanstaande maandag kan iedereen één keer in de week gratis met ons meetrainen, zonder verplichtingen. Als onderdeel van de Wintergames. Om lekker buiten te sporten, te werken aan je conditie en kennis te maken met het hockeyspel. Je krijgt van ons een eigen bitje en een leenstick. Jullie zijn natuurlijk van harte welkom! Schrijf je wel even in via www.wintergames-raalte.nl

Zaterdag 30 januari is er een Urban Hockey Clinic op het terrein van SMHC. Een stoere vorm van hockey waar je coole hockey tricks leert en partijtjes streethockey speelt. Geschikt voor alle leeftijden en alle niveaus. We willen jullie ook voor deze clinic van harte uitnodigen. Schrijf je in via www.wintergames-raalte.nl. De plaatsen hiervoor zijn beperkt. Maar wanneer jullie bij het kopje opmerkingen "Glowhockey" vermelden dan zorgen we dat jullie een plekje krijgen.

Hopelijk zien we jullie binnenkort bij deze of bij een van de andere Wintergames activiteiten.

Sportieve groeten,
Organisatie Wintergames
 

Reacties
Wil je reageren op het nieuws ?

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?