Corona-update SMHC

22-9

Beste leden,

Het seizoen is al even onderweg en we merken nu ook de gevolgen van de regels rondom het corona virus.  Aan de hand van de laatste ontwikkeling en op en aanmerkingen vanuit onze leden passen we onze richtlijnen vanuit de club aan, zodat deze blijven aansluiting met de richtlijnen vanuit de overheid, RIVM en de KNHB.

Hieronder de aanvullingen vanuit SMHC. De vorige toevoegingen zijn hiermee komen te vervallen.

  1. Heb je iemand in je huishouden klachten met verkoudheidklachten in combinatie met koorts en/of benauwdheid en hij/zij moet zich dus laten testen? Blijf dan thuis, totdat de uitslag van de test bekend is. Breng de coach persoonlijk op de hoogte.

 

  1. Beperk activiteiten zoveel mogelijk enkel tot alleen hockey. Alle overige activiteiten leiden uiteindelijk tot meer contacten en dus tot meer risico. Dus (voorlopig) even geen teamuitjes, BBQ, gezamenlijke lunch na de wedstrijd of iets dergelijks.
  2. Iedere speler neemt zelf zijn eten en drinken en dus ook fruit mee. Voorlopig geen "fruit" als teamtaak. 
  3. Bij gebruik van de strafcornermaskers adviseren wij het volgende; Wijs in ieder geval per wedstrijd vaste spelers aan. Maak de maskers herkenbaar, bv dmv een sticker, tape, of een lintje. De spelers gebruiken tijdens de wedstrijd enkel hun eigen masker. Na de wedstrijd is er de mogelijkheid om op de club de maskers te reinigen met medisch alcohol.

Het gaat ons om het maximaliseren van onze veiligheid op de club tijdens trainingen en wedstrijden. We moeten elkaar blijven helpen om de regels van het RIVM na te leven. Deze regels en de voorschriften vanuit de KNHB zijn voor SMHC leidend. 

Beoordeel situaties met gezond verstand. Bij twijfel overleg je met de coach van je team. Mochten er vragen of onduidelijkheden, op en aanmerkingen zijn?  Mail deze dan naar [email protected].

Met sportieve groet,

Cor Verbaas

Voorzitter SMHC.