Opening Velden groot succes

24-9 Nieuws
Wat een opening van de velden!!!! Alleen de parachutisten, die we voor de opening hadden geregeld, kwamen op de verkeerde locatie terecht. Dan maar een schaar uit de besteklade!! 

Na de eerste alcoholische versnapering kwamen de tongen al snel los en konden de aanwezige bezoekers zich vergapen aan het prachtige complex. Cor, onze voorman, hield een gloedvol betoog waarbij hij de belangrijke figuren van SMHC in het zonnetje zette. Aansluitend hield de wethouder Dennis Melenhorst een openingspraatje waarbij hij het gedachtegoed van de Gemeente Raalte uiteenzette. Samen met oprichter en oud voorzitter Helge Oswald opende hij het veld, waarna een spetterende openingswedstrijd begon tussen Heren 1 mix en onze vrienden uit Twello. In de pauze vond een demonstratie plaats van Fit hockey door oud leden van SMHC. Hockey is dus mogelijk van jong tot oud!. De wedstrijd van Heren mix werd uiteindelijk gewonnen met 6-4, waarbij ik wil opmerken dat de drie dames duidelijk hun mannetje staan.

Na afloop werd er, onder het genot van een hapje en een drankje, nog even nagepraat over de gebeurtenissen van de dag. Al met al een hoogtepunt na een periode van noeste arbeid van een grote groep vrijwilligers. Wat fijn dat steeds meer ouders zich betrokken voelen met het wel en wee van SMHC.
 

Reacties
Wil je reageren op het nieuws ?

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?