Voorzitter stelt zich voor

1-10

Beste leden,

 

Graag stel ik me aan jullie voor als nieuwe voorzitter. Ik heet Tom, ben een echte Sallander en de meesten van jullie kennen mij van achter de bar. Ik ben 31 jaar oud en werk in de IT.

Allereerst wil ik echter het vorige bestuur danken voor wat zij bereikt en neergezet hebben. We zijn financieel gezond, de organisatiestructuur is gemoderniseerd en we hebben een mooi (bijna) opgeknapt clubhuis waar we weer jaren mee voort kunnen.

 

Mijn ambitie is verder bouwen aan de club zodat we allemaal gezellig kunnen hockeyen, het liefst op een hoog niveau. Ik steun de ingeslagen weg van meer focus op hockey en het vinden van goede coaches en trainers. Goede faciliteiten horen daar ook bij. Het clubhuis wordt nu afgebouwd en in 2018 hakken we samen met jullie de knoop door over het veld. 

Graag nodig ik jullie allemaal uit om letterlijk en figuurlijk mee te bouwen aan de club. Al ben ik nu voorzitter, ik blijf ook in de barcommissie. Het huidige bestuur is een interim bestuur. Ik hoop dat er begin volgend jaar een definitief bestuur zal staan en dat we meer eenheid hebben binnen de club. Daar is jullie steun en hulp wel bij nodig!

 

Ik sta open voor al jullie voorstellen, op- en aanmerkingen, laten we samen verder bouwen aan de SMHC.

 

Sportieve groet,

Tom

[email protected]

 

Reacties
Wil je reageren op het nieuws ?

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?