Bericht vanuit het bestuur

9-12
Van het Bestuur,

De veldhockeysticks staan bij te komen van een mooie eerste seizoenshelft op een prachtig gerenoveerd veld. De zaalsticks zijn in de weer. De club is in transitie. De groeistuipen zijn goed zichtbaar en het is een fase waar we met z’n allen doorheen moeten.

Bij de gemeente is de kogel door de kerk. De gemeenteraad heeft met het goedkeuren van het budget voor 2017 groen licht gegeven voor een tweede veld. Dit houdt in dat als wij ons deel van de afspraak nakomen we straks twee nieuwe velden hebben. Werk aan de winkel om sponsoren binnen te halen. Alle initiatieven zijn welkom. Meld je aan bij: [email protected]

De plannen voor het clubhuis lopen en volgende zomer worden die afgerond. Het is thans behelpen maar uiteindelijk zal het resultaat daar zijn. Dank voor jullie begrip.

Er is veel gebeurd in 2016. De club is financieel gezond, we krijgen twee velden en een bijna nieuw clubhuis. Echt een resultaat om (bijna) trots op te zijn. Dank aan alle vrijwilligers, coaches, ouders en leden die zich hiervoor ingezet hebben.

Hiermee werken we hard aan onze missie: Iedereen mag hockeyen gestalte te geven op een kwalitatieve, gezellige en vooral sportieve manier.

We zullen hier uitvoerig op terugkomen tijdens de nieuwjaarsborrel en de algemene ledenvergadering die samen gepland staan op 15 januari. Zet het nu in je agenda. We hopen jullie daar allemaal te zien. 

Mocht je nog niet meedoen aan het bouwen aan SMHC, meld je dan aan als vrijwilliger. Het kost niet veel tijd en is leuk om te doen.

Ik wens jullie mede namens het bestuur mooie feestdagen toe en een gelukkig nieuwjaar!

Froos

 

Reacties
Wil je reageren op het nieuws ?

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?