Corona SMHC
1-9-2020  | 

Beste leden,

Het seizoen is amper begonnen en nu al merken we de praktische gevolgen van de corona pandemie en alle regels die daar aan verbonden zijn. Als bestuur van SMHC willen wij proberen zoveel mogelijk veiligheid, rust en eenduidigheid te verschaffen.

De regels zoals gesteld door de politiek, het RIVM en Gemeenten etc lijken in situaties niet altijd even logisch en zijn bovendien continue aan verandering onderhavig. Dat betekent ook dat wij eventuele calamiteiten van geval tot geval beoordelen en een zo goed mogelijk besluit nemen om op de situatie te anticiperen. Naast het onlangs verspreide algemene protocol die tot stand is gekomen vanuit de protocollen van het RIVM, NOC-NSF en de KNHB aangevuld met eventuele richtlijnen vanuit de gemeente, zijn we als bestuur van mening om hier een aantal, voor SMHC specifieke adviezen (nogmaals) te benadrukken.

  1. Heb jij of iemand in je huishouden dusdanige klachten dat hij/zij zich moet/wil laten testen? Blijf dan thuis, totdat de uitslag van de test bekend is. Breng de coach persoonlijk op de hoogte.
  2. Beperk activiteiten zoveel mogelijk enkel tot alleen hockey. Alle overige activiteiten leiden uiteindelijk tot meer contacten en dus tot meer risico. Dus (voorlopig) even geen teamuitjes, BBQ, gezamenlijke lunch na de wedstrijd of iets dergelijks.
  3. Iedere speler neemt zelf zijn eten en drinken en dus ook fruit mee. Voorlopig geen "fruit"  als teamtaak.

Dit zijn adviezen. We kunnen dit niet verplichten, maar rekenen op jullie medewerking. We willen ervoor zorgen dat we zo lang en veilig en ontspannen mogelijk kunnen blijven hockeyen. Zowel trainingen als wedstrijden.

Mochten er vragen of onduidelijkheden, op en aanmerkingen zijn? We hebben een extra mailadres geactiveerd waar alle corona gerelateerde vragen naar toe kunnen worden gemaild. Marty (TC), Gerard (penningmeester) en ondergetekende hebben toegang tot deze mailbox en zullen de vragen uitzoeken en beantwoorden. Alle vragen worden discreet behandeld. Dit mailadres is [email protected].

Met het snotter- en verkoudheidsseizoen voor de boeg wordt het al lastig genoeg. Laten we elkaar zoveel mogelijk helpen en ondersteunen.

Met sportieve groet,

Cor Verbaas

Voorzitter SMHC.


Geef een Reactie

:) = :( = 8) = 0-) = ;) =
:*) = -:-) = :0 = :9 = L) =
^O^ =
terug naar vorige scherm
Snelkeuze
Sponsoren
Ledenvoordeel
Twitter


Uitslagen
H1 De Meeuwen H1 2-4
HA Hoogeveen H35A 0-1
JA1 HC Zwolle JA3 2-3
JB1 GZG Hardenberg JB1 1-7
MA1 MHC De Mezen MA2 7-0
MA2 MHC Epe MA1 3-1
MB1 Apeldoorn MB3 4-1
MC1 HC Ares MC3 0-8
MC2 HC Zwolle MC10 3-0
MD1 Meppeler HV MD2 4-1
MD2 Flevoland MD1 0-24
MixD1 Mixed Hockey Club Ommen JD1 3-6