Inloggen Mijn SMHC
Vandaag jarig
Er zijn geen jarigen vandaag
Agenda
8-9 
Cursus bijenteelt
15-9 
Cursus bijenteelt
22-9 
Cursus bijenteelt
29-9 
Cursus bijenteelt
6-10 
Cursus bijenteelt
6-10 
Cursus bijenteelt
6-10 
Cursus bijenteelt
Hele agenda
buienradar
Veldupdate 28 maart
4-4-2019  | 
Na een uitvoerig traject met de gemeente, waarbij eerst het veld is gerenoveerd en de gemeente is overtuigd over een uitbreiding naar anderhalf veld, is de kogel door de kerk. 
Deze zomer wordt er gestart met de aanleg.

De gemeente heeft zeer constructief meegewerkt aan de besluitvorming.
Zoals reeds gecommuniceerd is het aanleggen van een waterveld niet haalbaar gebleken voor onze club. De voornaamste redenen zijn de waterkosten en de hogere exploitatiekosten. Uiteraard was er een lichte teleurstelling hierover bij de leden maar overheerste begrip voor dit verantwoorde besluit van het bestuur. Hierdoor houdt de club de financiƫle ruimte voor hockey, daarnaast moet het dak van het clubhuis nog worden gerenoveerd.


Verschillende opties voor ligging hebben de revue gepasseerd. Uiteindelijk is er gekozen voor de variant waarbij het veld haaks op het oude veld en langs het clubhuis komt te liggen met het halve veld daar achter. Zie afbeelding. De uitbreiding naar twee velden kan in deze variant slechts geschieden met aankoop van grond van de buren. Om de club toekomstbestendig te houden zal de gemeente dat gaan inzetten.

De komende tijd zal het plan gedetailleerd uitgewerkt gaan worden. 
Verschillende vragen zijn door de aanwezige leden gesteld en besproken. Er komt een compleet nieuw anderhalf veld met nieuwe hekken, doelen, led-verlichting en dug-outs. Ook werd de vraag gesteld of er planken kunnen komen die minder doorklinken. Daar zullen we in de aanbesteding aandacht aan besteden. 
We houden jullie op de hoogte over verdere ontwikkelingen.
Brighid Deckers, 6-4-2019 @ 12:23:30
ik was aanwezig bij de presentatie van de plannen door het bestuur. Alle aanwezigen waren het eens met de gekozen opties. Op naar veld 1 en veld 1 1/2 na de zomer.Maarten Deckers


Geef een Reactie

:) = :( = 8) = 0-) = ;) =
:*) = -:-) = :0 = :9 = L) =
^O^ =
terug naar vorige scherm
Snelkeuze
Sponsoren
Ledenvoordeel
Twitter


Uitslagen